1/11/2024

YENİ YIL HOŞ MU GELDİ ?

Tekerleği patlamış yokuş aşağı giden bir görünüm sergiliyor şimdilik 11 güncük ömre sahip yepyeni 2024. 


Filistin'de soykırım suçu işleyen terörist yapılar (İsrail, Amerika, AB vs.) suçlarına devam ediyor. Bugün başlayan ve yarın da devam edecek olan Güney Afrika'nın açmış olduğu soykırım davasının yaptırım getireceğini (maalesef) düşünmüyorum ama çıkacak sonuç ya Uluslararası hukuk ve insanlığın namusunu kurtaracak (en azından bir nebze de olsa)  ya da elindeki son fırsatı kaçırmış olacak.


2019'da hücresinde ölü bulunan Jeffrey Epstein'in pedofili adasının ortaya saçılması haber kanallarını çok değilse de sosyal medyayı ve halkları ayağa kaldırdı.Zamanında ortaya çıkmış fakat halı altına süpürülüp unutturulmuş itiraflar, yeni videolar ile hepsi   sapkınlığın içindeki isimlerin mevcut olduğu liste ile gündem de.  Türkiye kaybolan çocuklar listesinde önde görünüyor ve istismar edilen çocukların içinde Türkiye'den de var deniyor. Ortalık yangın yeri ama ses yok.


Pedofili, kayıp çocuklar,organ ticareti vs.  bilinen şeyler. Görmek ile Bilmek arasındaki farkın ne denli sarsıcı olduğunu deneyimliyor insanlar. ABD,  yönetimdeki kişileriyle, Hollywood oyuncu-yönetmen-senaristleriyle, müzik ve eğlence sektörü ile boğazına kadar pisliğin içinde. Küçücük İsrail'in nasıl dünyada at koşturduğunun anlatısı sanki.


New York 'un göbeğindeki sinagogda bulunan tüneller, tünellerden çıkan kanlı yatak ve bebek arabaları gibi şeyler de Epstein davası ile fazlaca ilişkilendiriliyor. Birileri birbirlerine aba altından sopa gösteriyormuş, öyle diyorlar. Garip garip videolar dolanıyordu zaten . Gazze soykırımı ile döküldü hepsi birer birer. Misal şahane gidiyor ama hala kıyameti getiremedin diye İsrail'in soykırımcı liderine elini hızlandır iması yapan güya din adamı gibi. Şimdi çok daha garipleri servis ediliyor.  Sapkın Siyonistlerin servis edilen icraatları dünyanın nefretini kazandıracak kadar çok ama belli ki umurlarında değil. Dokunulmaz olduklarını düşünüyor olmaları onların değil göz yuman insanlığın suçu. 



Günün fıkrası:

Katıldığı bir konferansta önemli açıklamalarda bulunan Pfizer'den bir yetkili  "Kimse aşıyı yaptırmaya zorlanmadı. Bu sadece bir teklifti." dedi.

6 yorum:

  1. İnsanlığın gövdesini böylesine yaralayan bu büyük suçların hesabını kim verecek diye düşünmeden edemiyorum..
    Fıkra çok başarılı,gülümsettiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin eline bulaştı suç, ama öyle ama böyle. Şimdi de halkı açlığa terk terkedilmiş, dünyanın en fakir ülkesi denilen Yemen koca koca ülkeler tarafından tarumar ediliyor. Yanındaki güya komşu ve soydaşları da destek vermekten geri durmuyor.

      Bence de başarılı, sağ olsunlar .

      Sil
  2. Nasıl bir seneye girmişiz böyle... Allah çocuklarımızın yar ve yardımcısı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin. Daha gözü açık ve dikkatli olmak gerekiyor artık. Bir vakittir bu uyanıklık var toplumda ama hala durumun vahametini kavrayamadık gibi geliyor.

      Sil
  3. ukrayna, gazze, şiddet, pedofili ivit, dünyamız kötü bir döneminde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha ne kadar kötüleşebilir ki derken hep daha kötüsü oluyor, Allah sonumuzu hayretsin.

      Sil