2/22/2021

MÜZİK SEÇKİSİ

 


Bu aralar dinlediğim şarkılar, kimi bildiğim kimi yeni keşfettiğim. Her zaman ki gibi sabit bir seçki değil, zaten müzikte sabit olmayı beceremeyenlerdenim ben. 

23 yorum:

  1. Daniska-Kavuşmak ihtimali. Güzel şarkıdır, öneririm:) sizin şarkılarınız da çok güzel, çoğunu biliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Yabancı olanları önceden dinlememiştim ama Türkçe olan şarkıları dinledim ve çok da severim güzel bir müzik seçkisi olmuş. Boş zamanlarımda dinleyeceğim. Teşekkürler 🌸😊

    YanıtlaSil
  3. Bende her şey her telden oluyor zaten😊 diğer türlüsünü beceremedim.Ses ve şarkının buluşması diye bir olay var, Lola'yı bu şarkı ile keşfedince diğer şarkılarına da bakındım biraz ama onlarla bağ kuramadım.Böyle de huylarım var işte.

    Keyifli dinlemeler🎶

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim, keyifli dinlemeler🎶

    YanıtlaSil
  5. Lola marsh’ı biliyordum güzel sesi var hatırlatmanız üzerine bir tur dinlemiş olduk. Bu tip o ses yarışmalarından çoktan sanatçıları arayıp bulup dinlemeyi seviyorum. Güzel bir derleme olmuş emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Yarışma çıkışlı olduğunu bilmiyordum :)

      Sil
    2. Ayrıca bu şarkıyı sanki bir filmde duydum diye hatırlıyorum ama bulamadım Ayrıca sanatçı Penelope Cruz'a benzerliği ile de etkilemeyi başarıyor. :)

      Sil
  6. büssürü duymadığım var saool :) şarkı önerisi en sevdiğiim :)

    YanıtlaSil
  7. İyi oluyor müzik paylaşımları. Teşekkürler....

    YanıtlaSil
  8. Gece yarısı uykuya dalarken ranzanın üstündeki Karadenizli arkadaşım son ses, yükseek dağlara doğriii deyip uyurdu. O yüzden o şarkıyı dinleyince onu hatırlıyorum. Bir başka şarkısı da yaa sen anlatamadun ya ben anlatamayrum. Bunu da ben önermek isterdim ama şarkının ismini bilmiyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müziğin var öyle bir yanı.İllaki alır götürür insanı bir yere ya da birilerine.Google amcaya sorayım bi o halde ben anlatamayrum'u :) teşekkürler

      Sil
  9. Ne güzel bir liste olmuş,özellikle Apolas Lermi Mektup;) bayılırım

    YanıtlaSil
  10. Listendeki şarkılardan sadece 3 tanesini biliyorum. Diğerlerini sırayla dinleyeceğim. Önerilerin için teşekkür ederim. Bende bu aralar şu şarkıyı dinliyorum. Bende sana onu tavsiye edeyim. " Le Trio Joubran Masar " . Umarım beğenirsin. Güzel paylaşım. Emeğine sağlık. Saygılarımla. Vesselam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ve şimdiden keyifli dinlemeler dilerim.Öneriniz için de teşekkürler.Severek dinledim bir parça.Enstrümantal müzik seçkisi paylaşmıştım "cebimde ki müzik" başlığıyla.Oradaki listemde,severek paylaştığım bir eserdi.Bu tür müziklere ilgi duyuyorsanız o yayını önerebilirim.Saygılar benden de.

      Sil
  11. Güzel bir çalma listesi olmuş. Benimkilerde de hiç sabitlik yok. Sami yusuftan sonra ahmet kaya geliyor falan... Ya sidi dinlemekten sıkılmadığım nadide parçalardan her dinleyişte farklı bir şeyler buluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir yelpaze bence:) Müzik hep farklı hisleri getiriyor beraberinde, aynı parça bile mahir bu hususta. Teşekkür ederim .

      Sil