10/18/2019

HANGİSİNİ TERCİH EDERSİN (MİM)





www.rehitu.com tarafından başlatılan bir mim ile geldim yine.Mim işleri bu aralar bi hayli revaçta:) Mimin içeriği,soruları ve detaylı tüm yazıya şuradan ulaşabilirsiniz tıkla !  Şimdi tercih yapma zamanı :)



Hangisini tercih edersin ? Uçabilme yeteneğinin olmasını mı yoksa su altında da nefes alabilmeyi mi ? Neden?

-Uçmak insanoğlunun tutkulu rüyası,var mı daha ötesi:)



Hangisini tercih edersin ? Sonsuza dek etrafının kitaplarla çevrili olmasını mı yoksa evcil hayvanlarla mı? Neden ?

Kitaplar şahane ama evcil hayvanı tercih ederim,hiçbir evcil hayvana sahip olmasam da.Canlı bir varlığın insana öğretebileceklerini,kitapların öğreteceğini düşünmüyorum.



Hangisini tercih edersin ? Büyük ellere sahip olmayı mı yoksa büyük ayaklar mı? Neden?

Hiçbirini:) Mim gereği bir şey yazmak gerekiyorsa şayet büyük ellerin su içmek ya da birine su içirmek (bir pınar başında ya da çeşme üstünde) hususunda çok elverişli olduğunu söyleyebilirim.



Hangisini tercih edersin ? Geriye kalan hayatının tamamında çay içmeyi mi yoksa kahve içmeyi mi? Neden ?

İlle de çay  diyenlerden olduğumdan ve hayatımın tamamında zaten var olduğundan kesinlikle çay :)



Hangisini tercih edersin ? Saçsız ,tüysüz(kaşlar ve kirpikler de dahil) olmayı mı yoksa çok kıllı 
olmayı mı? neden?

Her iki durumun kolay çözülebilir metodları var.Temiz ve düzgün bir görünüm için gayret edelim deyip bırakıyorum :)



Hangisini tercih edersin ? Sınırsız döner mi yoksa sınırsız kokoreç mi? neden?

Sakatat ürünlerinden karaciğer dışında elimi uzattığım yok,ismi bile yüz ekşitmeye sebep bende,o yüzden döner..hem severim de kendisini:)



Hangisini tercih edersin ? Ölüm saatini bilmeyi mi yoksa nasıl öleceğini bilmeyi mi? (Ölüm tarihini ve ölüm şeklini değiştiremiyorsun) neden?

İkisini de bilmek istemem,bu bilgi ile insanın akıl sağlığını koruması ve hayatına devam etmesi mümkün değil.Mim gereği tarihi seçiyorum,helallık müessesini ertelememek maksadıyla.Ölmeyecekmiş gibi düşünüp gevşeklik gösteriyoruz bu hususta zira :(



Hangisini tercih edersin ? 500 yıl gelecekte yaşamayı mı yoksa 500 yıl geçmişte yaşamayı mı? Neden?

Geçmiş şaşalı pek çok olayı barındırsa da ,bilinmez olan gelecek  merak uyandırıcı geliyor.Kediyi merak öldürür misali :) Dünya yerli yerinde mi,öyle ise ne alemde görürdük.Muhtemelen 7 uyurlar gibi şöyle bir göz gezdirip fazla duramazdım.Senden olan ,sana yakın olan hiçbir şeyin olmadığı bir yer yaşanılacak bir yer olmasa gerek.



Hangisini tercih edersin ? Her yıl yenilenen tek seferlik uluslararası bir uçuş bileti mi yoksa yurt içinde geçerli sınırsız uçak bileti mi? Neden?

Yurt içi için sınırsız bilet seçerdim,Kendi ülkemin her köşesini gezip göremedim,bir de senede bir tur yerine ,sınırsız tur şansı daha cazip :)




Hangisini tercih edersin ? Dişsiz olmayı mı yoksa saçsız(kel) olmayı mı? Neden?

Düzgün konuşmak ve beslenmek için dişlere ihtiyacımız var :) Saçsızlık mesele olmaz şöyle bir durumda:)



Evet,sorular bu kadardı.Mimi dileyen herkes yapabilir ve mimi başlatan bloga uğrayıp kendi sayfasını ekleyebilir.Blog sahibi ,yayının alt kısmına bir link eklemiş.O linke ,kendi mim sayfanızı kaydettiğiniz de,bu mimi yapan herkese topluca ulaşabiliyorsunuz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder